Adik Sepupu

Published May 13, 2012 by diarisangap

Masa tu aku baru balik cuti penggal kedua…aku belajar di salah sebuah SBP di Klang…sekolah ni kira Glamor ler jugak..pernah dijadikan lokasi pergambaran Filem Kolej Baginda…:)..Ok berbalik kpd cerita aku..kebetulan hari tu hari Sabtu..kalau tak silap ler..semua orang pergi kenduri di umah sedara aku di Tumpat dekat Pengkalan Kubor..hanya tinggal aku ngan Ain..biasa ler kalau aku ader kat umah dia takleh berenggang dengan aku..masa tu dalm kul 1.30 ptg..kira baru bangun tido ler..sbb aku sampai pagi..naik bas Transnasional ..dia pulak baru balik dr umah kawan..dkt jer dlm 200 meter..org lain dah bertolak ke tempat kenduri pagi lagi..dan dijangka pulang malamnye..

Aku ajak ler ain mandi sama2..dia pon setuju sbb badan dia berpeluh..mmg dah biasa mandi sama dan berbogel..dia dah biasa dah mandi bogel ngan aku..tp masa org lain takde le..Umah nenek aku umah kampung jer tp perigi dia dlm umah..kira tertutup ler…paip kerajaan pon ader tp aku lebih suker mandi air perigi…sejuk dan nyaman..

Aku suker tengok ain bogel sebab badan dia putih bersih..tanpa parut..pastu comel pulak…sampai skrg pon ramai kalau aku nak lancap aku ngitai dia mandi..sebab dia suker mandi bogel..hehehe…masa tu badan dia biasa jer..buah dada baru nak timbul..tang cipap ler paling cute sbb cipap budak katakan…belahan cipap dia merah2 lagi

sbb kulit putih…Masa lancap aku suruh dia menghadap aku sbb aku nak tgk cipap dia masa nak pancut…selalu jugak dia tanyer kenapa buat cantu..kenapa ader bulu..dia takde..tp pandai2 aku ler nak jawab soalan dia..sbb dia bebudak lagi..bukannye kesah pon kalau aku tipu…

Hari tu aku melancap lagi depan ain…dia buat tak kesah jer tp senyum2 jer bila aku sebut nama dia biler nak pancut…Lepas mandi aku lapkan badan dia. Then salin pakaian…aku pakai kain pelikat ngan t shirt jer…sb selesa camtu kat umah..dia plak pakai blouse ngan suar panjang…Lepas tu kiter gi makan aper yg ader kat dapur..then kuar menonton TV. kalau tak silap TV3 sebab cerita Hindi ditayangkan masa tu..Pelakon dia Manisha Koirala ngan Salman Khan…Khamoshi kot..cerita orang bisu…

Lama2 tgk cite Hindi stim jugak sbb seksi sgt..sana terdedah sini terdedah…masa tu ler teringin nak main ngan ain nih..ain nih biasa ler kalau aku balik dok sebelah aku jer…manja ler nak dok atas riba ler..nak suruh peluk ler..dia tak tahu aku stim balik…Dalam dok fikir camne nak main nih tetiba dpt satu idea…set..bagus punyer…

Sambil dok belai rambut ain aku tanyer le pasal sekolah dia..exam sblm cuti penggal..last sekali aku tanyer le dia …ain suker main teka teki tak…dia kater suker sbb kat sekolah cikgu selalu buat pertandingan antara grup laki ngan pompuan..grup pompuan selalu menang katanye…atu tanyer berani lawan abg tak..dia katertak kesah sbb kat sekolah cikgu selalu puji dia…mmg pon dia bijak dlm kelas selalu dpt no satu…PMR pon dpt 8A..aku ckp kat dia..boleh tp sape yg takleh jawab kener denda ler baru adventure…ok..kate nye..tp denda pon ditentukan oleh org yg menang dan setiap arahan perlu diikuti..setuju!!! kata ain excited..ain tak takut ker…aper nak takutnye…ok..kita lawan..aku pon aper lagi jerat dah mengena ler…

Mula2 aku start ngan main teka2 sifir..sifir 3-9 dia mmg bleh jawab..dua2 x kena denda lagi…sajer je bg mudah2 sbb nak biar dia seronok dulu…budak2 katakan kener layan angin dia dulu..then kita open teka teki…isu lain plak..time aku tanye dia dia takle jawab..dia kena ketuk ketampi..then aku plak kena…kali nih aku suruh dia tanggalkan baju sbb xleh jawab… saja je denda ke arah tu..heehe dia pon mana perasan..dia kata ok..bila aku pon takleh jawab..saje je buat2 takleh jawab le..dia pon suruh aku tanggalkan baju…ermm dah ikut plan nampaknye..

Kemudian aku saje je provoke..ermm lepas ni ader org nak kener tanggalkan seluar dia..nanti nangis le tu..dia mula cebik muka alah kot2 abg ler yg kener tanggal kan kain..baik berenti jer sbb nanti ader org takut…alah saper nak takut..kita bleh jawab ler..ntah2 dia kot…kater dia mula bengang..mmm..ok set …saper kalah kener denda ler tp kena ikut arahan ler mcm perjanjian tadi ler..ok tak kesah..dia setuju..hehe..aku sajer je..nanti segala arahan aku dia kener ikut…:)..

Kali nih dia yg teka..aku buat2 takleh jawab..alah IQ budak 9 thn bukan tinggi sgt pon..dia gembira sbb aku takleh jawab..haaa..kan ain dah kata abg takleh jawabnye..cepat tanggalkan kain..ermm..padan muka abg.. ckp besar sgt tadi..aku pon buat muka SARDIN jer la..masa ni aku dah telanjang bulat..dia gembira sakan ler..dlm hati..jaga ler ko ain..kejap lagi tahu ler ko..time ni aku tak buang masa..bukan aper stim sgt..aku bagi teka teki yg susah..mmg takleh jawabnye..dia pon aku suruh bogel jugak..dia mmg tak pakai suar dalam pon…aku ejek dia nak nagis ker tu…hehe nak main lagi ker..dia jeling jer kat aku..aper salahnye..abg pon dah biasa tgk badan ain..alah tak kesah pon..angin ler tu…

Sekali lagi ain takleh jawab…aku suruh dia jadi kuda..aku dok atas belakang dia..dia merangkak sekitar ruang depan TV…aku seolah2 dok atas blkg dia ler..alah main2 tunggang kuda..kadang aku gesel batang aku kat lurah dia..buat secara tak sengaja..masa tu air mazi aku pon dah kuar skit..iyer le bergesel kulit ain yg lembut tu..takle tahan wooo…Kali ni turn dia plak teka aku..aku buat2 takleh jawab..iyer le..asyik takleh jawab jer mesti dia tak seronok..dibuatnye nak stop game rugi aku…lagi pon dia dah masuk perangkap…dia bersorak riang..yeh yee..dpt naik kuda abg plak..dia terus naik blkg aku..disuruhnye aku round2 sekitar ruang tamu..mmg betul jadi kude ler aku..dikudakan oleh ain..tp tunggu ler ko ain..saatnye akan tiba..lama jugak aku jadi kuda dia..dia seronok naik kuda rupanye…sebenarnyer aku pon dah mula semput baru dia stop..hehe.. abg best tak jadik kuda..nak jadi kuda lagi ker..sindir ain..eleh abg tak takut ler..kot2 ain yg tak berani..aku cabar dia lagi..iyer le psykologi test le nih..

ermm org tak takut ler..lagi pon tgh seronok ni..kate ain puas..okler kalau kalau camtu..kita teruskan..setuju dia menjawab..tp ingat janji kita tadi..ok ingat..

Aku mula ler turn aku memberikan teka teki…apa benda yg kita cari2 kemudian biler dapat kita buang…aku rasa korang belum tentu leh jawabnye..dia sahnye takle jawab…hehe jawapanye taik hidung ler..haa..ain kener denda skrg..camne setuju ke..ermm tak kesah ler..ok tadi kita main kude skrg kita main motor plak..ok… tp camne tu bang..alah ain ikut jer..jgn membantah yer…ok…bang..kata nyer ringkas sambil ngangguk..aku pon bangun ambik kusyen dari kerusi panjang di ruang tamu..aku lapik ponggong dia..dia ikut je..then aku bagitau dia..ain jadi motor abg jadi penunggang yer..ok..tp kener start ler dulu baru leh jalan…camne tu…abg kener masuk kan suiz..bleh yer..dia ngangguk jer..aku buka kangkang dia luas2 aku usap paha dia…dia relaks jer..sb tak tahu aper2…tp aku sure dia pon syok..ader jugak bagi tahu…geli ler bang..alah takper nye..masa tuh btg aku keras giler dah..aku luaskan lagi kangkang dia..then aku halakan kepala btg aku kat alur cipap dia..air mazi dah banjir kat kepala pelir aku..aku gosok kan btg aku turun naik dicelah2 alur cipap dia…comel sekali cipap dia..pemandangan itu yg buat aku teransang sbnrnye..ain just tgk aku gesel2 btg aku kat cipap dia sesekali dia seolah2 mengigit bibir mulut dia…sesekali nafas dia dihembus tak terkawal..berdengus mcm lembu gelisah…agaknye le..tiba2 dia tanyer abg bleh muat ker suiz motor tu nak masuk…katernye terikut2 dengan game kita org masa tu..aku rasa dia tgk btg aku yg besar tu sedang kan cipap dia kecik..iyer le masa tu pon btg aku dah 6.5 inci panjang dan 6 inci lilitan… kira besar le..aku kata bleh..ain ikut jer ye..dia angguk..ermm respon baiknye dari ain..aku rasa takde halangan lagi…ain dah mula syok rasanye…

Dalam dok gesel btg aku kat cipap dia dia..aku rasa cipap dia makin becak…rupa2nye air mazi ain kuar sama bercampur ngan air mazi aku..baru aku tahu budak pompuan pon kuar air mazi biler terangsang…patutler muka dia yg putih tu kemerah merahan…kadang dia mengeluh…kepala btg aku pon semakin ngilu..antara geli dan syok..ain pon sekejap mengeliat sekejap menegang kakinye….mata dah kuyu semacam…Biler camtu aku tanyer ain direct…best tak ain…dia jawab best..tp pedih skit..ermm aku rasa pelincir kurang kot..lagipon cipap dia kecik lagi dara sunti…aku pon bergegas ke bilik mak su aku..ambik minyak baby oil Johson..then aku bawak minyak tu..aku tuang ke batang aku..ain tgk jer perbuatan aku..kemudian aku pacak balik ke lurah ain dia..dia pon mcm tertunggu aksi seterusnye dr aku..aku cuba masukkan slow2..licin plak..tp lepas kepala skit jer..cipap ain pon dah kembang skit..merah2 gelap..lagi cute…dlm masa dok jolok slow2 tuh aku golek2 btg ke kiri dan kanan..then ke atas dan bawah..bg semua arah permukaan cipap terangsang..ain pon mula mengeluh…mmmmm…kadang merengek..nie yg buat btg aku stim tak tertahan…aku pon merangkul badan ain yg kecik tu..penuh dalam dakapan aku..sambil tu aku isap bibir dia…aku jelajah mulut dia ..kolom lidh dia..ain kelemasan…aku pula kehausan..btg aku..aku sorong skit demi sedikit tp tak melepasi suku dr btg aku…aku tanye ain sekali lagi..untuk kepastian…ain suker tak..dia mengiya dlm kelemasan…abg nak masukkan suiz motor lagi bleh ke..dia angguk..kemudian dia kate.. perlahan2 bang.. ain pedih nie…ok sayang…aku curahkan lagi baby oil di celah kangkang ain..aku nampak ader cecair kemerah2 han bercampur ngan air mazi kita org..aku rasa itu darah perawan..aku cepat2 cover bhgn tu takut ain tgk..iyer nanti dia tgk darah mesti dia takut..patut ler dia pedih..

Ain nak best lebih dr ni tak…aku goda dia balik..mmmm..jawabnye…antara sedar dgn tidak…dia hanyut dlm dunia nikmat yg belum pernah dia rasai sblm ni..Kalau rasa pedih ain tahan yer..mmmm…ain sayang abg tak…mmmmm..kata ain..cipapnye mula berdenyut..secara tak langsung seolah2 mengemut kepala aku yg baru masuk suku…terangsang kot atau menyesuaikan bukaan dia ngan saiz btg aku…bila ku dpt lampu hijau aku mula cari ruang untuk membuat henjutan..aku mula rangsang ain balik dengan menghisap bibir dia..dia mula memeluk ku erat..kadang pongong dia mengolek ke kiri dan kanan..betul terangsang rasanye..bile aku rasa timingnye ok..aku henjut ke dalam cipap ain…tersentak dia ..argh..abang sakitnye…aku pon cabut cipap dia..tadi masa kau henjut terasa mcm benda terkoyak…muka dia mcm pucat..berkerut..aku rasa dia pedih dan terkejut…

abg..ain rasa pedih ler…aku kata takpe.. pasni okle…kata ku sambil membelai dia…aku peluk dia..aku cium dia..kadang aku isap bibir dia..dia pula seolah2 suker cara baru aku membelai dia..dia memang suker dimanjakan…dalam 15 minit kitaorg sama terangsang balik..aku mula berada posisi dia atas ain..aku tanyer ain nak main motor balik tak..dia mengangguk..aku pon mula masukkan balik btg aku ke dalam cipap ain yg sudah basah…tp aku sblm tu aku dah pon lumurkan btg aku ngan baby oil biar xtvt menghenjut tidak tergendala nanti..mula2 aku sorong slow..then tarik slow..makin lama cipap ain mula terbuka lubang dia..cipap dia mula becak..bunyi plop plap plop plap..mengiringi henjutan aku..ain mula tersenyum dlm keseronokan…aku mula henjut ain dgn selesa…wpon tak masuk semua..lubang cipap ain yg sempit membuat aku cepat terangsang…dalam 10-15 minit henjut aku terasa mcm sesuatu nak terpancut keluar…ain pula dah lama terbelalak matanye dek syok..kadang kedua2 kakinye kejang ke atas..berapa2 saat kemudian tubuh dia mngendur..aku tahu dia puas..akupon dah takleh thn aaku rangkul ain sekuat2nyer dan menghenjut btg ke dalam cipap ain yg sempit tu..terasa btg aku mcm diramas2 nikmat sgt…ain pon berpeluk erat bdan aku mengiringi henjutan atas badannye..arghhh…ermmm…arhhh…er…mmmm…suara kita org bersilih ganti..arhhhhghhh..ain abg sayang ain…aku dipuncak nikmat..air mani aku meledak keluar tak tertahan2 lagi…aku pancut dlm cipap ain…nikmat sekali…macam diperah2 batang aku…jauh lebih sedap dpd melancap selama nie…aku memeluk ain erat..sesekali mencium dia…aku tindih dia dlm 3-5 minit…kami letih kepuasan…

Aku tanye ain best tak…dia kater best…tp pedih…aku ckp kat dia..kalau nak kencing..jgn bagi tahu org..ajak abg yer..dia kater ok…aku takut biler dia nak kencing dia pedih…tup tup..pecah ler rahsia.. kener cover ler..satu lagi aku minta dia jgn bagitahu org lain…dia kata ok..kejap dia tanyer kenapa…iyer le..tadi ain kater main motor best kan..iyer dia jawab..tp ngapa?..tanyanye nak kepastian…aku jawab..kalau org lain tahu main tu best mesti diorg nak cuba…kalau ramai nak main..mesti ain takle main ngan abg…takde privacy ler…ohhh kater nye…tanpa tahu ape2..ermm lain kali kita main lagi yer bang…ok ain..kita main sama2…kata ku gembira…

itulah cerita aku ngan ain sejak dia 9-14+++..tp sekarang tak lagi sbb ..maybe dia dah tahu mende tu main sex..malu kot..lagi pon dia ader bf agaknye sbb mlm2 ader budak jantan call dia..tp aku ader lagi sorang sepupu yg aku main tanpa pengehtahuan ain..YANA..muda dua tahun dari ain..aku main ngan dia sejak dia 8 thn..ain 10 thn..skrg still main..

nanti aku cerita lain kali…

selain tu aku ader dgr sex melalui internet..mula2 tak caya sehingga le aku rasainye dlm dua minggu lepas…sorang student Uitm Machang..course Accounting..dan budak lower six di KB…okler jumpa lain kali..aper2 hal..komen ker..berkaitan nukilan aku nih..komen aku di Feriokb@yahoo.com…C U Later…

Sajer jer testing tadi sblm ni aku dah antar tp tak tersiar pon…Ok sebenarnye cerita ni berlaku sejak aku Tingkatan 4..dan adik sepupu ku Ain berumur 9 tahun…Aku memang sejak kecil rapat ngan ain..Kami tinggal ngan nenek di Rantau Panjang, Kelate…

Masa tu aku baru balik cuti penggal kedua…aku belajar di salah sebuah SBP di Klang…sekolah ni kira Glamor ler jugak..pernah dijadikan lokasi pergambaran Filem Kolej Baginda…:)..Ok berbalik kpd cerita aku..kebetulan hari tu hari Sabtu..kalau tak silap ler..semua orang pergi kenduri di umah sedara aku di Tumpat dekat Pengkalan Kubor..hanya tinggal aku ngan Ain..biasa ler kalau aku ader kat umah dia takleh berenggang dengan aku..masa tu dalm kul 1.30 ptg..kira baru bangun tido ler..sbb aku sampai pagi..naik bas Transnasional ..dia pulak baru balik dr umah kawan..dkt jer dlm 200 meter..org lain dah bertolak ke tempat kenduri pagi lagi..dan dijangka pulang malamnye..

Aku ajak ler ain mandi sama2..dia pon setuju sbb badan dia berpeluh..mmg dah biasa mandi sama dan berbogel..dia dah biasa dah mandi bogel ngan aku..tp masa org lain takde le..Umah nenek aku umah kampung jer tp perigi dia dlm umah..kira tertutup ler…paip kerajaan pon ader tp aku lebih suker mandi air perigi…sejuk dan nyaman..

Aku suker tengok ain bogel sebab badan dia putih bersih..tanpa parut..pastu comel pulak…sampai skrg pon ramai kalau aku nak lancap aku ngitai dia mandi..sebab dia suker mandi bogel..hehehe…masa tu badan dia biasa jer..buah dada baru nak timbul..tang cipap ler paling cute sbb cipap budak katakan…belahan cipap dia merah2 lagi

sbb kulit putih…Masa lancap aku suruh dia menghadap aku sbb aku nak tgk cipap dia masa nak pancut…selalu jugak dia tanyer kenapa buat cantu..kenapa ader bulu..dia takde..tp pandai2 aku ler nak jawab soalan dia..sbb dia bebudak lagi..bukannye kesah pon kalau aku tipu…

Hari tu aku melancap lagi depan ain…dia buat tak kesah jer tp senyum2 jer bila aku sebut nama dia biler nak pancut…Lepas mandi aku lapkan badan dia. Then salin pakaian…aku pakai kain pelikat ngan t shirt jer…sb selesa camtu kat umah..dia plak pakai blouse ngan suar panjang…Lepas tu kiter gi makan aper yg ader kat dapur..then kuar menonton TV. kalau tak silap TV3 sebab cerita Hindi ditayangkan masa tu..Pelakon dia Manisha Koirala ngan Salman Khan…Khamoshi kot..cerita orang bisu…

Lama2 tgk cite Hindi stim jugak sbb seksi sgt..sana terdedah sini terdedah…masa tu ler teringin nak main ngan ain nih..ain nih biasa ler kalau aku balik dok sebelah aku jer…manja ler nak dok atas riba ler..nak suruh peluk ler..dia tak tahu aku stim balik…Dalam dok fikir camne nak main nih tetiba dpt satu idea…set..bagus punyer…

Sambil dok belai rambut ain aku tanyer le pasal sekolah dia..exam sblm cuti penggal..last sekali aku tanyer le dia …ain suker main teka teki tak…dia kater suker sbb kat sekolah cikgu selalu buat pertandingan antara grup laki ngan pompuan..grup pompuan selalu menang katanye…atu tanyer berani lawan abg tak..dia katertak kesah sbb kat sekolah cikgu selalu puji dia…mmg pon dia bijak dlm kelas selalu dpt no satu…PMR pon dpt 8A..aku ckp kat dia..boleh tp sape yg takleh jawab kener denda ler baru adventure…ok..kate nye..tp denda pon ditentukan oleh org yg menang dan setiap arahan perlu diikuti..setuju!!! kata ain excited..ain tak takut ker…aper nak takutnye…ok..kita lawan..aku pon aper lagi jerat dah mengena ler…

Mula2 aku start ngan main teka2 sifir..sifir 3-9 dia mmg bleh jawab..dua2 x kena denda lagi…sajer je bg mudah2 sbb nak biar dia seronok dulu…budak2 katakan kener layan angin dia dulu..then kita open teka teki…isu lain plak..time aku tanye dia dia takle jawab..dia kena ketuk ketampi..then aku plak kena…kali nih aku suruh dia tanggalkan baju sbb xleh jawab… saja je denda ke arah tu..heehe dia pon mana perasan..dia kata ok..bila aku pon takleh jawab..saje je buat2 takleh jawab le..dia pon suruh aku tanggalkan baju…ermm dah ikut plan nampaknye..

Kemudian aku saje je provoke..ermm lepas ni ader org nak kener tanggalkan seluar dia..nanti nangis le tu..dia mula cebik muka alah kot2 abg ler yg kener tanggal kan kain..baik berenti jer sbb nanti ader org takut…alah saper nak takut..kita bleh jawab ler..ntah2 dia kot…kater dia mula bengang..mmm..ok set …saper kalah kener denda ler tp kena ikut arahan ler mcm perjanjian tadi ler..ok tak kesah..dia setuju..hehe..aku sajer je..nanti segala arahan aku dia kener ikut…:)..

Kali nih dia yg teka..aku buat2 takleh jawab..alah IQ budak 9 thn bukan tinggi sgt pon..dia gembira sbb aku takleh jawab..haaa..kan ain dah kata abg takleh jawabnye..cepat tanggalkan kain..ermm..padan muka abg.. ckp besar sgt tadi..aku pon buat muka SARDIN jer la..masa ni aku dah telanjang bulat..dia gembira sakan ler..dlm hati..jaga ler ko ain..kejap lagi tahu ler ko..time ni aku tak buang masa..bukan aper stim sgt..aku bagi teka teki yg susah..mmg takleh jawabnye..dia pon aku suruh bogel jugak..dia mmg tak pakai suar dalam pon…aku ejek dia nak nagis ker tu…hehe nak main lagi ker..dia jeling jer kat aku..aper salahnye..abg pon dah biasa tgk badan ain..alah tak kesah pon..angin ler tu…

Sekali lagi ain takleh jawab…aku suruh dia jadi kuda..aku dok atas belakang dia..dia merangkak sekitar ruang depan TV…aku seolah2 dok atas blkg dia ler..alah main2 tunggang kuda..kadang aku gesel batang aku kat lurah dia..buat secara tak sengaja..masa tu air mazi aku pon dah kuar skit..iyer le bergesel kulit ain yg lembut tu..takle tahan wooo…Kali ni turn dia plak teka aku..aku buat2 takleh jawab..iyer le..asyik takleh jawab jer mesti dia tak seronok..dibuatnye nak stop game rugi aku…lagi pon dia dah masuk perangkap…dia bersorak riang..yeh yee..dpt naik kuda abg plak..dia terus naik blkg aku..disuruhnye aku round2 sekitar ruang tamu..mmg betul jadi kude ler aku..dikudakan oleh ain..tp tunggu ler ko ain..saatnye akan tiba..lama jugak aku jadi kuda dia..dia seronok naik kuda rupanye…sebenarnyer aku pon dah mula semput baru dia stop..hehe.. abg best tak jadik kuda..nak jadi kuda lagi ker..sindir ain..eleh abg tak takut ler..kot2 ain yg tak berani..aku cabar dia lagi..iyer le psykologi test le nih..

ermm org tak takut ler..lagi pon tgh seronok ni..kate ain puas..okler kalau kalau camtu..kita teruskan..setuju dia menjawab..tp ingat janji kita tadi..ok ingat..

Aku mula ler turn aku memberikan teka teki…apa benda yg kita cari2 kemudian biler dapat kita buang…aku rasa korang belum tentu leh jawabnye..dia sahnye takle jawab…hehe jawapanye taik hidung ler..haa..ain kener denda skrg..camne setuju ke..ermm tak kesah ler..ok tadi kita main kude skrg kita main motor plak..ok… tp camne tu bang..alah ain ikut jer..jgn membantah yer…ok…bang..kata nyer ringkas sambil ngangguk..aku pon bangun ambik kusyen dari kerusi panjang di ruang tamu..aku lapik ponggong dia..dia ikut je..then aku bagitau dia..ain jadi motor abg jadi penunggang yer..ok..tp kener start ler dulu baru leh jalan…camne tu…abg kener masuk kan suiz..bleh yer..dia ngangguk jer..aku buka kangkang dia luas2 aku usap paha dia…dia relaks jer..sb tak tahu aper2…tp aku sure dia pon syok..ader jugak bagi tahu…geli ler bang..alah takper nye..masa tuh btg aku keras giler dah..aku luaskan lagi kangkang dia..then aku halakan kepala btg aku kat alur cipap dia..air mazi dah banjir kat kepala pelir aku..aku gosok kan btg aku turun naik dicelah2 alur cipap dia…comel sekali cipap dia..pemandangan itu yg buat aku teransang sbnrnye..ain just tgk aku gesel2 btg aku kat cipap dia sesekali dia seolah2 mengigit bibir mulut dia…sesekali nafas dia dihembus tak terkawal..berdengus mcm lembu gelisah…agaknye le..tiba2 dia tanyer abg bleh muat ker suiz motor tu nak masuk…katernye terikut2 dengan game kita org masa tu..aku rasa dia tgk btg aku yg besar tu sedang kan cipap dia kecik..iyer le masa tu pon btg aku dah 6.5 inci panjang dan 6 inci lilitan… kira besar le..aku kata bleh..ain ikut jer ye..dia angguk..ermm respon baiknye dari ain..aku rasa takde halangan lagi…ain dah mula syok rasanye…

Dalam dok gesel btg aku kat cipap dia dia..aku rasa cipap dia makin becak…rupa2nye air mazi ain kuar sama bercampur ngan air mazi aku..baru aku tahu budak pompuan pon kuar air mazi biler terangsang…patutler muka dia yg putih tu kemerah merahan…kadang dia mengeluh…kepala btg aku pon semakin ngilu..antara geli dan syok..ain pon sekejap mengeliat sekejap menegang kakinye….mata dah kuyu semacam…Biler camtu aku tanyer ain direct…best tak ain…dia jawab best..tp pedih skit..ermm aku rasa pelincir kurang kot..lagipon cipap dia kecik lagi dara sunti…aku pon bergegas ke bilik mak su aku..ambik minyak baby oil Johson..then aku bawak minyak tu..aku tuang ke batang aku..ain tgk jer perbuatan aku..kemudian aku pacak balik ke lurah ain dia..dia pon mcm tertunggu aksi seterusnye dr aku..aku cuba masukkan slow2..licin plak..tp lepas kepala skit jer..cipap ain pon dah kembang skit..merah2 gelap..lagi cute…dlm masa dok jolok slow2 tuh aku golek2 btg ke kiri dan kanan..then ke atas dan bawah..bg semua arah permukaan cipap terangsang..ain pon mula mengeluh…mmmmm…kadang merengek..nie yg buat btg aku stim tak tertahan…aku pon merangkul badan ain yg kecik tu..penuh dalam dakapan aku..sambil tu aku isap bibir dia…aku jelajah mulut dia ..kolom lidh dia..ain kelemasan…aku pula kehausan..btg aku..aku sorong skit demi sedikit tp tak melepasi suku dr btg aku…aku tanye ain sekali lagi..untuk kepastian…ain suker tak..dia mengiya dlm kelemasan…abg nak masukkan suiz motor lagi bleh ke..dia angguk..kemudian dia kate.. perlahan2 bang.. ain pedih nie…ok sayang…aku curahkan lagi baby oil di celah kangkang ain..aku nampak ader cecair kemerah2 han bercampur ngan air mazi kita org..aku rasa itu darah perawan..aku cepat2 cover bhgn tu takut ain tgk..iyer nanti dia tgk darah mesti dia takut..patut ler dia pedih..

Ain nak best lebih dr ni tak…aku goda dia balik..mmmm..jawabnye…antara sedar dgn tidak…dia hanyut dlm dunia nikmat yg belum pernah dia rasai sblm ni..Kalau rasa pedih ain tahan yer..mmmm…ain sayang abg tak…mmmmm..kata ain..cipapnye mula berdenyut..secara tak langsung seolah2 mengemut kepala aku yg baru masuk suku…terangsang kot atau menyesuaikan bukaan dia ngan saiz btg aku…bila ku dpt lampu hijau aku mula cari ruang untuk membuat henjutan..aku mula rangsang ain balik dengan menghisap bibir dia..dia mula memeluk ku erat..kadang pongong dia mengolek ke kiri dan kanan..betul terangsang rasanye..bile aku rasa timingnye ok..aku henjut ke dalam cipap ain…tersentak dia ..argh..abang sakitnye…aku pon cabut cipap dia..tadi masa kau henjut terasa mcm benda terkoyak…muka dia mcm pucat..berkerut..aku rasa dia pedih dan terkejut…

abg..ain rasa pedih ler…aku kata takpe.. pasni okle…kata ku sambil membelai dia…aku peluk dia..aku cium dia..kadang aku isap bibir dia..dia pula seolah2 suker cara baru aku membelai dia..dia memang suker dimanjakan…dalam 15 minit kitaorg sama terangsang balik..aku mula berada posisi dia atas ain..aku tanyer ain nak main motor balik tak..dia mengangguk..aku pon mula masukkan balik btg aku ke dalam cipap ain yg sudah basah…tp aku sblm tu aku dah pon lumurkan btg aku ngan baby oil biar xtvt menghenjut tidak tergendala nanti..mula2 aku sorong slow..then tarik slow..makin lama cipap ain mula terbuka lubang dia..cipap dia mula becak..bunyi plop plap plop plap..mengiringi henjutan aku..ain mula tersenyum dlm keseronokan…aku mula henjut ain dgn selesa…wpon tak masuk semua..lubang cipap ain yg sempit membuat aku cepat terangsang…dalam 10-15 minit henjut aku terasa mcm sesuatu nak terpancut keluar…ain pula dah lama terbelalak matanye dek syok..kadang kedua2 kakinye kejang ke atas..berapa2 saat kemudian tubuh dia mngendur..aku tahu dia puas..akupon dah takleh thn aaku rangkul ain sekuat2nyer dan menghenjut btg ke dalam cipap ain yg sempit tu..terasa btg aku mcm diramas2 nikmat sgt…ain pon berpeluk erat bdan aku mengiringi henjutan atas badannye..arghhh…ermmm…arhhh…er…mmmm…suara kita org bersilih ganti..arhhhhghhh..ain abg sayang ain…aku dipuncak nikmat..air mani aku meledak keluar tak tertahan2 lagi…aku pancut dlm cipap ain…nikmat sekali…macam diperah2 batang aku…jauh lebih sedap dpd melancap selama nie…aku memeluk ain erat..sesekali mencium dia…aku tindih dia dlm 3-5 minit…kami letih kepuasan…

Aku tanye ain best tak…dia kater best…tp pedih…aku ckp kat dia..kalau nak kencing..jgn bagi tahu org..ajak abg yer..dia kater ok…aku takut biler dia nak kencing dia pedih…tup tup..pecah ler rahsia.. kener cover ler..satu lagi aku minta dia jgn bagitahu org lain…dia kata ok..kejap dia tanyer kenapa…iyer le..tadi ain kater main motor best kan..iyer dia jawab..tp ngapa?..tanyanye nak kepastian…aku jawab..kalau org lain tahu main tu best mesti diorg nak cuba…kalau ramai nak main..mesti ain takle main ngan abg…takde privacy ler…ohhh kater nye…tanpa tahu ape2..ermm lain kali kita main lagi yer bang…ok ain..kita main sama2…kata ku gembira…

itulah cerita aku ngan ain sejak dia 9-14+++..tp sekarang tak lagi sbb ..maybe dia dah tahu mende tu main sex..malu kot..lagi pon dia ader bf agaknye sbb mlm2 ader budak jantan call dia..tp aku ader lagi sorang sepupu yg aku main tanpa pengehtahuan ain..YANA..muda dua tahun dari ain..aku main ngan dia sejak dia 8 thn..ain 10 thn..skrg still main..

nanti aku cerita lain kali…

selain tu aku ader dgr sex melalui internet..mula2 tak caya sehingga le aku rasainye dlm dua minggu lepas…sorang student Uitm Machang..course Accounting..dan budak lower six di KB…okler jumpa lain kali..aper2 hal..komen ker..berkaitan nukilan aku nih..komen aku di Feriokb@yahoo.com…C U Later…

——————————————————————————–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: