aku dan dia

Published May 14, 2012 by diarisangap

 

 

kisah begini….die ni pakwe aku yg ke 3 …masa ni aku virgin lagi….nama dia

Man. Satu hari dia call tanya sibuk tak aku kata tak…die tanye lagi parents

aku mane aku kata keluar …lepas tu die kata bye…kecik ati aku dia buat macam

tu…Tak pasal pasal 10 minit lepas tu dia muncul kat rumah aku.biasalah aku

pelawa masuk bilik aku discuss discuss dan main comp.games tapi hari ni dia

pelik sikit.Sampai bilik dia masuk dan kunci bilik terus…gelabah gak

aku…”ape ni?””I wanna kiss U”katanye…”tak nak lah…nanti maid aku ….” ala

dia kat bawah” Dia terus rangkul aku angkat atas katil, tindih aku dan terus

attack bibir ,mulut aku…aku cuak gak sebab dia tak pernah macam ni…tapi aku

balas gak, main usap usap lidah macam biasa…kemudian dia angkat kepala dia

renung aku semacam “I want more”dia terus kiss aku, jilat aku, gomol sambil

tangan dia aktif dan kasar buka butang baju aku, tarik short aku, buka coli aku

akhirnya aku tinggal seluar dalam aja , aku cuba tolak dia tapi badan dia tegap

sasa…aku takut gak , risau.dia terus meraba seluruh badan mula mula kasar

tetapi lama lama lembut dia jilat dan nyonyot tetek aku macam orang

lapar…then, mulut dia menurun hingga ke panties aku …”jangan…jangan kata

aku cuba tolak.Man angkat muka, tengok aku…rentap panties aku…dia

kangkangkan aku …aku ronta ronta takut, nak nangis, aku fikir mesti dia jolok

terus…mesti rape aku, aku cuba lawan…tetapi kemudian aku rasa lain macam kat

cipap aku rupanye dia tak jolok tapi jilat…aahh ahhh lidah dia jilat nyonyot,

tarik hisap kelentit aku …aaahhhh aku klimaks.aku terkulai…Man buka baju,

seluar dan berbogel depan aku…Mak ooi, besar nye batang, tak panjang tapi

padat. dia merangkak kat atas katil, angkat kepala aku “isap” katanya dan menyua

konek nye ke mulut aku …aku ikut je, returning the favor…susah gak nak kulum

coz it’s big.Sambil dia hayun kat mulut aku..tangannye, jarinye..menjalar dan

menggentel kelentit aku ,aku naik balik…kemudian dia tarik batang dia dari

mulut aku…turun ke kelangkang aku…dikangkangnye paha ku…die renung

aku…aku angguk lemah pasrah…pelahan lahan dia tekan..,tekan kuat

sikit..sampai pintu dara aku..dia henyak kuat, sakitnye tak terkira…aku cuba

tolak batang Man…dia terus peluk aku, letak satu jari kat kelentit aku, gentel

dan terus masuk pelan pelan, lama lama vagina aku terima dia…sedap nye batang

man sorong tarik , berkali kali…aku kemutkan pantat aku…dan aku klimaks kali

ke 2. Man tarik batang dia, dia tak pancut lagi…”nanti” katanye.dia

bangkit…ambik tisu lap pantat aku…aku malu kemudian aku rasa dia jilat lagi

…aku dah tak tahan , ghairah balik klimaks lagi…Man kemudian pusing aku,

tarik aku kebawah supaya lutut aku ke lantai, dia jolok aku dari belakang,

jarinye main kelentitaku cipap aku dibantai dr belakang…rase lain sikit

rupenye dia pakai kondom…responsible gak dia …aku dah tak bermaya tapi aku

klimaks lagi…man tak jugak kemudian dia baringkan aku balik atas katil, letak

bantal bawah bontot, kepitkan kaki aku ke atas kemudian zupps, jolok cipap aku

dr kepitan tadi…posisi ni syok nye, zup zap zup zap dia hayun kemudian aku

climaxs lagi ,man hayun dengan deras dan kuat terangkat angkat rasa cipap aku

dan aahhhh man mengeluh….dia KLIMAKS…..Itu pengalaman pertama aku dan aku

Klimak 5 kali….Sekarang ni aku dan Man masih aktif menghentam satu sama lain

coz sekarang we are married dan dalam seminggu aku meraung paling kurang 20

kali….Man tetap powerful dan aku pun berjaya buat Man meraung lebih kurang

sama banyak dgn aku….

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: